Zij zijn ook fier op Geel!

Geel is een bruisende stad waar steeds meer activiteiten plaats vinden. Een stad waar ik maar al te graag inwoner ben.
Hanne - 32
Ik ben fier op de evenementen die de stad organiseert, de ommegang, Palmemarkt, de wekelijkse rommelmarkt, enz… Op het project van het burgerbudget! Erfgoed en museum (s), cultureel centrum,…de Zammelse hut.
Francois - 57
Ik ben fier op alle Geelse vrijwilligers die alle dagen grote en kleine inspanningen leveren om van onze stad een fijne plek te maken om in te wonen.
Kris - 57
Ik ben, als trotse Gelenaar die actief is binnen het studentenleven van Geel, fier op de gezellige sfeer en mogelijkheid tot studentikoze in Geel!
Seppe - 21
Lokale werking gehuchten, redelijk vlot accomoderen van een Hogeschool en bijhorende koten. Jeugdbewegingen. Aanbod van sportkampen.
Ans - 36
Dat wij geweldige jeugdbewegingen hebben in Geel, ikzelf ben grote fan van de CHIRO. En dat Geel goed scoorde in de peiling op vlak van onderwijs!
Maddy - 57
Op mijn collega's die elke dag het beste van zichzelf geven, zich inzetten en elk kind graag zien in de Bengelbende!
Susy - 55
Ik ben fier op Chiro Zammel.
Lieve - 50
Ik ben fiere Gelenaar. Omdat er ook aandacht is voor de kwetsbare kinderen binnen het onderwijs. Hierbij denk ik aan de zomerschool, de projecten rond leerondersteuning...
Nassira - 42
Ik ben fier op onze cultuursector en het aanbod dat we hebben in Geel voor kunstenaars zelf om hun werken tentoon te stellen op plaatsen zoals De Werft.
Gonda - 70

Geef aan waarop jij fier bent in Geel

Slogan formulier